Позив Одјељења за младе Савјета Европе

Одјељење за младе Савјета Европе позива на исказивање интереса за подршку локалним и регионалним нивоима власти у оквиру имплементације Ентер! препоруке. Наведеним препорукама истиче се значај приступа социјалним правима за младе људе из неразвијених насеља.

Мјере подршке које пружа Савјет Европе заснивају се на начелу сарадње и међусобног заједничког интереса за побољшање приступа социјалним правима младих људи из неразвијених насеља. Наведене мјере подршке нису намјењене у форми пружања директне финансијске помоћи. Оне се углавном састоје од: стручности и размјене искустава, институционалне/образовне подршке, јачања капацитета и могућности за умрежавање и учење од других локланих власти, службеника за младе или организација младих.

У вези са напријед наведеним, у прилогу вам достављамо додатне информације о позиву, као и образац за исказивање интереса. Додатне информације су доступне и на веб страници: https://www.coe.int/en/web/enter/cooperation-with-local-authorities . Напомињемо да израз евентуалног вашег интересовања требате послати најкасније до 31. августа текуће године.

Download: CALL FOR EXPRESSIONS OF INTEREST

Download: FORM FOR EXPRESSION OF INTEREST ENTER!

 
Позив за пријаве на тренинг "Писање пројеката за програм Erasmus+ млади"

Министарство цивилних послова Босне и Херцеговине, у сарадњи са ПРОНИ Центром за омладински развој, који је “Контакт тачка за Erasmus+ млади” у Босни и Херцеговини, организује четири едукативна тренинга на тему писања пројеката за ЕУ програм “Erasmus+ млади”.

Циљ тренинга је јачање капацитета омладинских организација и институција које се баве питањима младих у БиХ, ради ширења базе организација које учествују у ЕУ програму Erasmus+ млади.

Едукативни тренинзи ће се одржати у сљедећим градовима:

  1. Зеница, 21-22.12.2017.
  2. Брчко, 23-24.12.2017.
  3. Угљевик, 26-27.12.2017.
  4. Тузла, 28-29.12.2017.

ПРОНИ Центар за омладински развој је “Контакт тачка за Erasmus+ млади” у Босни и Херцеговини и обавјештавамо вас да је Европска комисија објавила генерални позив за пројекте за 2018. у подручју образовања, младих и спорта, а у оквиру програма Erasmus+.

Организације и институције из Босне и Херцеговине у овом позиву могу предложити пројекте у оквиру КА2 Изградња капацитета у подручју младих – прозор за западни Балкан. Пројекти се предлажу директно Извршној агенцији ((EACEA), а рок за предају је 8. март 2018. године.

За више информација о тренинзима и пријави можете пронаћи на сљедећем линку: http://erasmusmladi.ba/poziv-za-prijave-na-trening-pisanje-projekata-za-program-erasmus-mladi/

 
 
Јавни позив Регионалног уреда за сарадњу младих (RYCO) за достављање пројектних приједлога

18.10.2017. Јавни позив Регионалног уреда за сарадњу младих (RYCO) за достављање пројектних приједлога

DOWNLOAD: Јавни позив Регионалног уреда за сарадњу младих (RYCO) за достављање пројектних приједлога

 
Конкурс за избор замјеника генералног секретара Регионалног уреда за сарадњу младих (RYCO)

28.03.2017. R Y C O

Regional Youth Cooperation Office

DOWNLOAD: Конкурс за избор замјеника генералног секретара Регионалног уреда за сарадњу младих (RYCO)

 
Поништење јавног позива за избор и именовање

ПОНИШТЕЊЕ ЈАВНОГ ПОЗИВА ЗА ИЗБОР И ИМЕНОВАЊЕ ПРЕДСТАВНИКА ОМЛАДИНСКИХ НЕВЛАДИНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У БОСНИ И ХЕРЦЕГОВИНИ ЗА ЧЛАНА УПРАВНОГ ОДБОРА РЕГИОНАЛНЕ КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА САРАДЊУ МЛАДИХ

На основу члана 61. став 2. Закона о управи („Службени гласник БиХ“, бр. 32/02 и 102/09), а у вези са чланом 3. Закона о министарским именовањима, именовањима Савјета министара и другим именовањима Босне и Херцеговине („Службени гласник БиХ“, бр. 7/03 и 37/03) и Одлуке о поништењу Јавног позива за избор и именовање представника омладинских невладиних организација у Босни и Херцеговини за члана Управног одбора Регионалне канцеларије за сарадњу младих, број: 09-07-8-2377-ЈД/16 од 23.12.2016. године, Министарство цивилних послова Босне и Херцеговине

ПОНИШТАВА

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ИЗБОР И ИМЕНОВАЊЕ ПРЕДСТАВНИКА ОМЛАДИНСКИХ НЕВЛАДИНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У БОСНИ И ХЕРЦЕГОВИНИ ЗА ЧЛАНА УПРАВНОГ ОДБОРА РЕГИОНАЛНЕ КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА САРАДЊУ МЛАДИХ

 

Поништава се Јавни позив за избор и именовање представника омладинских невладиних организација у Босни и Херцеговини за члана Управног одбора Регионалне канцеларије за сарадњу младих, објављен у дневним новинама: „Ослобођење“ и „Независне новине“ (01.11.2016. године) и „Дневни лист“ (02.11.2016. године) и на web страници Министарства цивилних послова Босне и Херцеговине (01.11.2016. године).

 
<< Почетак < Претходно 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Сљедеће > Крај >>

Резултати 1 - 5 of 123