YOUTH WORK IN THE SPOTLIGHT

Guide to Recommendation CM/Rec(2017)4 of the Committee of Ministers of the Council of Europe to member States on youth work

Download: YOUTH WORK IN THE SPOTLIGHT


 
Informacija o različitim inicijativama organizacija za mlade kroz evropsku karticu za mlade
There is no translation avialable, please select a different language.
 
Poziv Odjela za mlade Vijeća Europe
Odjel za mlade Vijeća Europe poziva na iskazivanje interesa za potporu lokalnim i regionalnim razinama vlasti u okviru implementacije Enter! preporuke. Navedenim preporukama ističe se značaj pristupa socijalnim pravima za mlade ljude iz nerazvijenih naselja.

Mjere potpore koje pruža Vijeće Europe temelje se na načelu suradnje i međusobnog zajedničkog interesa za poboljšanje pristupa socijalnim pravima mladih ljudi iz nerazvijenih naselja. Navedene mjere potpore nisu namjenjene u formi pružanja izravne financijske pomoći. One se uglavnom sastoje od: stručnosti i razmjene iskustava, institucionalne/obrazovne potpore, jačanja kapaciteta i mogućnosti za umrežavanje i učenje od drugih loklanih vlasti, službenika za mlade ili organizacija mladih.

U vezi sa naprijed navedenim, u privitku vam dostavljamo dodatne informacije o pozivu, kao i obrazac za iskazivanje interesa. Dodatne informacije su dostupne i na web stranici:
https://www.coe.int/en/web/enter/cooperation-with-local-authorities . Napominjemo da izraz eventualnog vašeg interesiranja trebate poslati najkasnije do 31.kolovoza tekuće godine.

Download: CALL FOR EXPRESSIONS OF INTEREST

Download: FORM FOR EXPRESSION OF INTEREST ENTER!

 
Poziv za prijave na trening "Pisanje projekata za program Erasmus+ mladi"

Ministarstvo civilnih poslova Bosne i Hercegovine, u suradnji sa PRONI Centrom za omladinski razvoj, koji je “Kontakt točka za Erasmus+ mladi” u Bosni i Hercegovini, organizira četiri edukativna treninga na temu pisanja projekata za EU program “Erasmus+ mladi”.

Cilj treninga je jačanje kapaciteta omladinskih organizacija i institucija koje se bave pitanjima mladih u BiH, radi širenja baze organizacija koje sudjeluju u EU programu Erasmus+ mladi.

Edukativni treninzi će se održati u sljedećim gradovima:

  1. Zenica, 21-22.12.2017.
  2. Brčko, 23-24.12.2017.
  3. Ugljevik, 26-27.12.2017.
  4. Tuzla, 28-29.12.2017.

PRONI Centar za omladinski razvoj je “Kontakt točka za Erasmus+ mladi” u Bosni i Hercegovini i obavješćujemo vas da je Europska komisija objavila glavni poziv za projekte za 2018. u području obrazovanja, mladih i sporta, a u okviru programa Erasmus+.

Organizacije i institucije iz Bosne i Hercegovine u ovom pozivu mogu predložiti projekte u okviru KA2 Izgradnja kapaciteta u području mladih – prozor za zapadni Balkan. Projekti se predlažu izravno Izvršnoj agenciji (EACEA), a rok za predaju je 8. ožujak 2018. godine.

Za više informacija o treninzima i prijavi možete pronaći na sljedećem linku: http://erasmusmladi.ba/poziv-za-prijave-na-trening-pisanje-projekata-za-program-erasmus-mladi/

 
 
Javni poziv Regionalnog ureda za saradnju mladih (RYCO) za dostavljanje projektnih prijedloga

18.10.2017. Javni poziv Regionalnog ureda za saradnju mladih (RYCO) za dostavljanje projektnih prijedloga

DOWNLOAD: Javni poziv Regionalnog ureda za saradnju mladih (RYCO) za dostavljanje projektnih prijedloga

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 5 od 125